Indhold

Rekruttering og onboarding

Vi ved, at rekruttering af topledere handler om et gensidigt match og er en unik mulighed for at kickstarte en organisationsudvikling. Derfor har vi udviklet et unikt rekrutteringsformat.

At bygge et hus kræver stor erfaring, overblik og viden om, hvilken håndværker der skal til først. Sådan er det også med rekrutteringsforløb. De kræver viden om proces, ny forskning, innovation samt nogle robuste værktøjer og stort menneskekundskab.

Det betyder også, at rekruttering er mere end bare et ansættelsesforløb for os. Vi ved, at rekruttering af topledere handler om et gensidigt match og er en unik mulighed for at kickstarte en organisationsudvikling.

Derfor har vi udviklet et rekrutteringsformat, hvor det er muligt at tilpasse forløbet til den enkelte kommunes konkrete dagsordner. 

I skal vide, hvor I vil hen

Vores model for rekruttering er bygget op som en proces, hvor organisationens mål, intentioner og udfordringer udgør fundamentet for den endelige udvælgelse af kandidaten. Udgangspunktet for alle rekrutteringsprocesser er forventninger til fremtiden på både kort og lang sigt.

Med vores model kommer I sikkert gennem de forskellige faser med jopprofil, ansøgninger, udvælgelse af kandidater og samtaler, så I er sikre på at stå tilbage med den rigtige kandidat. Forskelligt fra klassiske onboardingtiltag, så tager vi et 360-graders perspektiv på både kandidat og organisation for at understøtte succesen om det gensidige match.

Vi kan noget særligt

I KLK har vi en unik indsigt i kommunerne. Dels er vi en del af KL, og dels har vi selv arbejdet der. Vores tætte relationer til kommunerne gør, at vi har et stort netværk af potentielle kandidater. Gennem en aktiv search kan I få del i talentmassen.

Vores mange opgaver for de danske kommuner gør samtidig, at vi er opdateret på de udfordringer og omstillinger, som Danmark står midt i. Det er derfor, at vi er kommunernes foretrukne samarbejdspartner.

Vores rekrutteringsteam er erfarne konsulenter, og vi stiller altid med det stærkeste team med bredt kendskab til de kommunale dagsordner og fagområder. Hvis du vil høre mere, så kontakt rekrutteringsteamet i KLK.

  • Souschef Peter Bogh peb@kl.dk, tlf. 21 34 44 45
  • Chefkonsulent Claus Herbert clhe@kl.dk, tlf. 51 50 25 19
  • Chefkonsulent Jan Henriksen jahe@kl.dk, tlf. 40 86 87 08
KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321